Oproep uitbreiding LDE

Het departement WSE heeft de oproep gelanceerd die aan bestaande LDE-organisaties de mogelijkheid biedt om hun contingent uit te breiden.

Met de middelen die binnen deze open oproep voorzien zijn, zullen 170 VTE bijkomende doelgroepwerknemers binnen de bestaande LDE-ondernemingen aan de slag kunnen. Een voorwaarde om in te tekenen is dat een organisatie zelf de nodige middelen heeft gevonden om de klaverbladfinanciering rond te krijgen.

De oproep zet in op doorstroom en kwalitatieve begeleiding en geeft kleine organisaties de kans om te groeien naar de minimale schaalgrootte van 5 VTE. 

Deadline om in te tekenen op de oproep is 9 augustus! Om een ontvankelijk dossier in te dienen is het nodig dat de impactanalyse en de opdrachtverklaring van het lokaal bestuur reeds toegevoegd is.

Alle informatie, de voorwaarden en de formulieren staan online op http://www.werk.be/online-diensten/tewerkstelling-en-sociale-economie/nieuwe-projectoproepen.
 
Organisaties kunnen met hun vragen steeds terecht bij het koepelsecretariaat. Ook kunnen vragen rechtstreeks gesteld worden aan het departement WSE: lokalediensteneconomie@wse.vlaanderen.be.