Gratis ondersteuningstrajecten communicatie en financieel management voor sociale economie

Begin 2017 organiseert socialeeconomie.be twee interessante ondersteuningstrajecten voor LDE-organisaties. Zoals steeds is dit aanbod gratis. 

1. Communicatie in de sociale economie: KingComm
 
Dit traject richt zich tot iedereen die bezig is met communicatie en marketing en bestaat uit twee elementen: een regionale inspiratiedag en een individuele screening. Tijdens de inspiratiedag kan je workshops volgen over actuele thema's in communicatie en leer je meer over een globale communicatiestrategie voor je organisatie.
 
Alle deelnemers kunnen zich ook kandidaat stellen voor een individuele screening die zal resulteren in een omvattend communicatieadvies.
 
Meer informatie over KingComm vinden jullie hier: http://www.socialeeconomie.be/kingcomm.
 

2. Financieel management in de sociale economie
 
Dit lerend netwerk heeft als doel om financieel verantwoordelijken in de sociale economie te versterken bij diverse aspecten van financieel management. 
 
Aan de hand van spraakmakende getuigenissen uit de sector wordt getoond:
  • hoe belangrijk financieel management is voor de duurzame ontwikkeling van je organisatie
  • hoe maatschappelijke en financiële return complementair zijn om de continuïteit te borgen
  • hoe je tot sterk financieel management kan komen
Dit traject start met een regionaal event (23/1 en 30/1) waarna een vervolgtraject loopt in de vorm van een lerend netwerk.
 
Meer informatie over dit ondersteuningstraject vinden jullie hier:http://www.socialeeconomie.be/kalender/create-kalender-225.