Aan de slag met de competentiebooster van VIVO!

De competentiebooster van VIVO is een begeleidingsproces om het competentie-of leerbeleid in jouw organisatie en bij jouw medewerkers te versterken. 

De competentiebooster heeft tot doel om een competentie-of leerbeleid op te zetten in jouw organisatie. Samen met een procesbegeleider doorloop je een traject op maat van jouw organisatie. Het VIVO stelt zo een traject samen naargelang jouw vragen, doelen en noden in de organisatie.

Deze competentiebooster kan een bijdrage leveren naar meer ondersteuning in leerbeleid en meer positieve doorstroom van LDE-medewerkers of medewerkers met een statuut individueel maatwerk. Het doel is om aan het einde van het traject een actieplan op te stellen waarmee je verder aan de slag kan gaan om jouw organisatie helemaal future-proof te maken in thema's zoals leerbeleid, loopbaanversterking, inzetten in competenties en talenten, ... Meer informatie hierover vind je hier.

Bovendien organiseert het VIVO een ‘Competentiebooster-event’ waar verschillende, boeiende sprekers interactieve workshops organiseren rond competenties, leerbeleid, talenten ontplooien, loopbaanversterking, … Daarnaast leggen ze ook stap voor stap uit hoe die competentiebooster concreet werkt. Het evenement zal doorgaan op 12 oktober in Leuven, en het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven via de volgende link.